No niin, on tarjoiltu sirkushuveja möllitokon merkeissä torstaina. Meidän treeniporukka palasi tauolta omalle porukalle tarkoitetuilla möllikokeilla. Ja treenattuhan oli ihan älyttömästi koko tauko kuukauden ajan... ;) Mennäänpäs nyt ihan pala palalta... Niin ja siis Mollyn kanssa kuviokelluttiin..

Luoksepäästävyys  10x1 Ei mitään ihmeitä, siinä se koira tökötti vieressä.

Paikallamakuu        0 x 3 Koira jäi oikein hyvin paikalleen vaikka rivistä alussa kaksi muuta koiraa otti ritolat. Täydellä matkalla en ollu, noin puolessa välissä, vähän alle. Puolet ajasta jaksoi kuunnella vieruskaverin äänekästä piippausta ja sitte nousi ja hiippaili mua kohti, eli lisää harjoitusta.

Seuraaminen kytkettynä  8x2 Ihan ok, hieman päiväkävelyhenkistä jolkottelua ja hieman kaukana äitistä

Seuraaminen taluttimetta  8x4 Tämä liike lähti jo alusta paljon paremmin, hieman kaukana mutta ekan oikealle käännöksen jälkeen koira otti jonkun hajun maasta ja jäi niille sijoilleen, kumma kun ei poteroa alkanu siihen kaivaa... Yksi jalan polkaisu ja ärjäisy tänne ja siitä suoraan uus käsky seuraa ja loppu menikin jo oikein mallikkaasti, siksi noi pisteet.. Kun ilman tota hassia olis ollu oikein hyvä seuraaminen.

Liikkeestä maahanmeno 9,5x2 Tähän olin oikein tyytyväinen, koira läpsähti maahan kun käskin melkolailla heti. Puoli pistettä vähentyi ohjaajan kaksoiskäskyn ansiosta..

Luoksetulo  9,5x3  Tää myös oikein mallikas, koira jäi hyvin ja malttoi odottaa käskyä. Pisteitä vähentyi taas mamman kaksoiskäskyistä...

Liikkeestä seisominen  8x2  Tässä en sitten käyttäny sitä aiemmisssa liikkeissä ollutta kaksoiskäskyä eli pientä käsiliikettä niin koira käskyn saatuaan hiipi melkein koiran mitan perään, mutta jäi kuitenkin seisomaan, mistä olin tyytyväinen.

Estehyppy  5x2  Vikoissa treeneissä kk sitte aivan loistavasti mennyt liike nyt koira on aginalkeita sen ajan opetellut ja tokohyppy olikin sitte suuri kysymysmerkki. Käskyn saatuaan toljotti mua ja kun käskin uudestaan käsimerkillä vahvistettuna hyppäsi, mutta mamma oli tässä kohtaa hidas ja koira hyppäsi takaisin. Uusi käsky ja sitten jo jäi niinkuin piti.. Mutta tuomaria nauratti kovasti...

Kokonaisvaikutelma  9x1 

Eli yhteispisteitä 140,5 (oliskohan ollu hiukka armelias tuomari... ;)) Mutta eikun lisää treeniä ja sitte ehkä oikeisiin kokeisiin joskus... Nyt on myös löytyny Mollylle sellanen motivointilelu, että lähtee ihan käsistä elo sen kanssa... Ja tämä suuri ihanuus on kissoille tarkoitettu vinkuva karvahiiri. Treenikassia, jonka taskussa lelu on ollu, on kytätty kotona ihan urakalla ja käyty myös omin luvin tonkimassa... Niin teki hän perjantai-iltana...

Tultiin iltasella tallilta kotiin ja treenikassi oli keittiössä sellasen kenkälaatikon päällä. Täti meni hetkeksi surffaamaan internetin ihmeelliseen maailmaan ja Molly järjesti itselleen aktiviteettia. Oli käynny pöllimässä omin luvin sen hiiren sieltä kassin taskusta. Kun tulin takasin keittiöön oli Bellalla järsittävänä enää hiiren muovinen sisus. Ja siinä sitten täti nopsasti laski, että 1+1 on yleensä ja 2 ja että nyt jotain puuttuu. Se karva siitä hiiren päältä ja mistään en oo sitä tähän hetkeen asti löytäny. Ja todennäköisintä on, että tää mun riistaviettinen terrieriotus on siis syöny sen, pöljä mikä pöljä!! No eikun oksettamaan koiraa. Eka suolapallo, puoltuntia meni eikä mitään tapahdu. Toinen suolapallo ja taas puoltuntia, ei edelleenkään mitään, kävi vähän kupista vettä lipasemassa.. Sitte ei muuta kun soitto päivystävälle ja käski seurailla ja toivoa parasta. Eli paskantonkimista tiedossa.. Jesh!! Kyllä oli täti riemusta ratketa eilen illalla, oli nimittäin ollu niin täydellinen tallipäiväkin.. Toivotaan nyt että toi alkaa paskantamaan karvatolloja eikä joudu leikkauspöydälle!!

Tässä kuitenkin tyttärien yhteisiä leikkejä männä päivältä (nää koirat voi myös olla sopuhintaan myynnissä... ; ) )

1557570.jpg