Sunnuntaina iltapäivällä pakattiin tammat Elli ja Ronja autoon ja matkattiin kohti Sundsvikin oriasemaa. Kumpakaan tamma ei ole tähän mennessä kunnon kiimaa kotona näyttänyt niin täytyy ultralla selvittää missä mennään. Paitsi tietysti legendaarinen lausahdus oriaseman pitäjälle Maaritille "ei tää oo kiimaa näyttäny" johti tietysti siihen, että Elli vanhana ja viisaana hetken karsinassa oltuaan aivan varmasti tiesi minne oltiin tultu ja alkoi pissailemaan ympäriinsä. Talutettiin se sitten erään herrashevosen eteen ja siihen ilmoitti Elsa kiiman olevan paikanpäällä... :) Hassu mamma!! Ja nuorempi versio hetken aikaa pyöritteli silmiään uudessa paikassa, mutta rupesi syömään heiniä kun katsoi tilanteen olevan ok ja mammankin olevan viereisessä yksiössä. Toivottavasti ei oo Sundsvikin henkilökunnalla menny hermo Ronjan kanssa... Se vaan on jotenkin niin häsä!!

Mutta esitelläänpä tammojen sulhot. Elikäs Ellille on valittu nuori holstein komistus Ferron:

1570575.jpg 

Tää ori on vasta 3vuotias, mutta MIKÄ HYPPY!! Eli nuoren ikänsä vuoksi ei ole vielä hyväksytty ori, mutta Hippoksessa on asia vetämässä että saataisiin se hyväksytetyksi Elsalle, jotta mahdollinen tuleva varsa saataisiin FWB rekisteriin. Ja sukukaan ei tällä orilla ole mikään kehno: I: For Pleasure - Furioso II - Furioso - Grannus ja EI: Concerto II - Contender - Fra Diavolo. Käytökseltään kuulemma oikea herrasmies!! Toivottavasti saadaan ensi kesänä pikku Ferron. :)

Ja sitten pikkuneiti Ronjan sulho, Clintord:

1570576.jpg

Tämä ori on kanssa nuori, vasta 5 vuotias, mutta suku ja tähän astiset meriitit puhuu puolestaan. Viime syksyn 70 päivän oritestin voittaja, esteindeksillä 146!! Ja sukukin melko hyvä, etten sanois.. I: Clinton I - Carolus - Capitol I - Calypso II ja emän puolelta EI: Caletto I - Cor de la Bryere - Lord.

Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja tammat jää kantaviksi. Palataan tämän asian tiimoilta aina kun aihetta on. :)