No niin hyvät ihmiset, tietokoneiden velho, IT-maailman kuningatar ja maailman lahja tietokoneille on saanut onnistuneesti avattua blogin... Katsotaan saanko vielä joskus tänne taiteiltua kuvia oman elämäni tärkeistä asioista ja tämän blogin pääpersoonista, eli:

Koirani, Molly ja Bella: Näkivät päivänvalon kajastuksen Irlannin vihreällä saarella helmikuussa 2006. Äidin virkaa toimitti iki-ihana staffinarttu zena ja isipapaksi päätyi elämänkumppani jackrusseluros Linus, eli siis puhtaita vahinkolapsia nämä tappijalat. Tiensä Suomeen kaverit löytivät jo 8 viikkoisina, velipoika Zorron kanssa, joka myös varmasti esiintyy blogimme vierailevana tähtenä aina toisinaan. Nyt harrastellaan ahkerasti, Mollyn kanssa ollaan tokoiltu vuoden verran ja Bellan kanssa saman verran ageiltu. Molly aloitti myös nyt agin alkeiskurssin, koska tätiä laji niin kovin viehättää kaikista pyllistelyistä radalla huolimatta.. "joo joo, yritetään reenata tätiäkin... huoh!"

Ja ne nelijalkaiset: Yksikään näistä hevosista ei ole paperilla mun oma, mutta on melkolailla henkisesti mun.. Eli laumaan kuuluu THE akka ja pääpomo, tamma Fiddelie "Elli, Elsa", tämän kaksi varsaa: Ridgewood Pride -05 "Ronja" ja Ridgewood Himself -07 "Härski" ja lauman suurin johtaja omasta mielestään shettisruuna Alastalon Aimo eli Poni tai Arska tai Aarne. Eli kaikki nämä hevot omistaa mun koirien kasvattaja eli Jenni, joka tosiaan pitää majaa siellä pubien täyttämässä periferiassa omien koniensa kera. Olen Jennin groomina toiminut jo siitä asti kun hän ekan oman karvaooppelin alleen sai eli vuodesta -97. Elsa suuressa persoonassaan asteli elämääni vuonna -98 ponin jäätyä Jennille pieneksi ja siitä asti ei ole elämä ollut tylsää... ;)

Tässä lyhykäisyydessään tarinani päähenkilöt. Koirien osalta blogipäivitykset tulevat olemaan treeni-ja mahdollisia kisajuttuja ja ainahan nuo tappikset kaikkea emännän mieltä kohentavaa tapahtumaa saavat aikaan. Hevosista tulee varmasti jotain historiikkia tai Suuresta Elsasta ainakin, onhan hän kuitenkin valloittanut kilparatoja ihan Euroopassa edustustehtävissä asti. Ja ajankohtaista tulee olemaan tämän kevään astutuspuuhat molempien tammojen osalta.

Tästä jatketaan, katsotaan mitä kesä ja kärpäset tuo tullessaan... :)