Täti on ollu viime viikonlopulta asti nettipimennossa, taas joku perhanan virus iskeny koneeseen.. Kuitenki, torstaina treenattiin taas Peetun kanssa agilitya. Kati oli tehny mukavan ralliradan, jossa oli 4 putkea!!! Kun meidän koirat ei kuulemma aivan villinä hae putkeen niin sitä treenailtiin. Meni oikein mukavasti, Peetussa oli taas vauhtia ja toimi kivasti. Lopuksi sain juosta myös Ässän kanssa, olipahan kivaa kun koira oikeasti osaa. Pitäis olla niinku ratsastuksessa, että ohjaajille olis myös niitä opetusmestari-koiria tarjolla niinku hevosiakin on.

Perjantai aamuna oli Elsa hepan ultra. Elli oli jo torstai iltapäivänä viety Sundsvikiin kun säännöllinen päivätyö on taas alkanu. Kaikkia jännitti kovasti, niin tätiä, Jonnaa kun oriaseman pitäjää Maaritiakin. Kun ultraukset oli ohi Maarit soitti. Ekana kysyin: "Ei tainnu tärpätä, vai?" Maarit siihen: "No, tää nyt pitää meitä vielä jännityksessä.." Olin ihan, että jaahas. No onko toi nyt mitään uutta kun miettii et Elsa kyseessä. Viime kesänäkin kun Härskin syntymää odoteltiin ja oli menny jo reilusti laskettuaika yli ja olin illaksi menossa töihin ja päivällä oltiin Jonnan kanssa tallilla kamalassa kaatosateessa ja myrskyssä. Lähtiessä tallilta sanoin vielä, että ei se tänään varso kun on näin järkky ilmakin.. Mitä tekee Elsa?? Pyöräyttää pikkuHärskin maailmaan 22.30 illalla kaatosateen ja salamoinnin saattelemana.. Ei se tänään varso, mitä vielä... Kuitenkin, ultrassa oli jossain takana näkyny häilähdys mikä olis voinu olla alkio, mutta kun sillä on se 3cm:n kysta kohdunkaulan haaraumassa ja se häilähdys näkyi sen takana niin ell ei voinu varmasti todeta tiineeksi, huoh!! Kuitenkin, kiimaa ei näy eikä sen paremmin tulossa olevia follikkeleja. Että parin viikon päästä uudestaan, silloin olis mahdollinen alkio n. 40vrk ja silloin pitäis jo näkyä sen kystankin takaa. Mut jotenkin on jo usko menny...

Viikonloppu vietettiin koirien kanssa Katajasuon yhdistetyissä kisoissa Viiviä ja Maxia kannustaen. Lauantaina oli kouluratsastusta ja sunnuntaina esteet. Maxi oli hieno poni, koulut meni harjoituksen puutteesta huolimatta ihan hyvin ja sunnuntaina hypyt aivan loistavasti. Yhdistetyn 85cm AM5 arvostelulla tuloksella 0/4 ja toinen sija!! Ja avoin 90cm yhdellä pudotuksella. Hyvä Viivi ja Maxi!! Ja minä sain puunata ja laittaa maxin lauantaina, oli kivaa pitkästä aikaa!!