Viimisimmästä päivityksestä onkin vierähtänyt taas tovi. Monenlaista on kerennyt tapahtua tämän kuukauden aikana. Aloitetaan nyt sitten niistä elämän suruista.

Syyskuun alussa vanhin laumamme jäsenistä nukkui pois oman kotisohvan kulmassa.

1931662.jpg

Vanhuus tulee vaivoineen jokaiselle joskus eteen ja Sissille matkanpää tuli 4.9. Kunnioitettavaan 15 vuoden ikään päästyään alkoi vanhuus ottaa verojaan ja Sissi Helmi Orvokki nukkui ikiuneen oman sohvan nurkassa, paikkaan, jossa kipua ei tunneta. Vielä viimeisenäkin kesänä se jaksoi hoitaa metsästysvelvollisuuksiaan, tosin enää harvakseltaan. Tappijalka parivaljakonkin Sissi otti hyvin vastaan;

1931645.jpg

Toista Sissiä tuskin enää saan, mutta metsästyspuolen manttelinperijänä toimii sitten Pörri. Nyt ehkä tässä kirjoittaessa tajuan syyn miksi päivitys on venynyt, koska eihän tässä kyyneliltä voi välttyä.. (kuivailee näppistä...) Mutta tätähän tämä elämä on, toiset tulee ja toiset menee. Nyt oli Sissin aika mennä. Hienon elämän elettyään se sai rauhassa nukkua pois omassa kotona. Kiitos kaikista näistä vuosista!!

Muutoin elämä on jatkunut melko normaalia rataa koirien kanssa. Peetun kanssa käytiin alkukuusta Mirkan luona ja sillä oli vain pieni lihasjumi lapojen välissä. Treenailua on jatkettu molempien kanssa ja ihan mukavasti menee tai siis lähinnä että treenailu on hauskaa. Ollaan myös nautittu upeista syksyn säistä lenkkeilemällä ja sienimetsässä samoilemalla. Tokihan koirat on ihan muutakin aktiviteettia tädille järjestänyt kieriskelemällä muun muassa raadoissa useampana päivänä peräkkäin (sponssaiskohan joku shampoofirma meitä ??!!), urakoimalla kovasti lisää kuoppia kaikkiin mahdollisiin peltomaihin (T:mi Oja & Kaivuu) ja jahtaamalla sorsaparvia pois takapihan pelloilta, että näin!

Hevosille kuuluu melkolailla samaa, Elsa ei ole kantava ja suuret suunnitelmat on laittaa se takasin töihin eli kamikazestunttitäti voi tarvita saikkua melko pian, Härski pötköttää edelleen pellossa aina ensi viikonloppuun asti ja Ronjan kanssa suunnataan huomenna Kouvolaan tamma-ja varsanäyttelyyn. Katotaan kuin käy!