No nii, vaihtui sitte tänään Mollyn osalta agitreeni apteekkireissuun... Tyypillä oli niin voimalliset hiirivainut tallilla, että onnistui kaivamaan yhden hiiribaarin esille mun kätköistä. Joo, tarkoitus todellakin on ollut myrkyttää hiiret ei koiria!

Onneksi kuulin jotain epämääräistä, ei normaalisti tallille ja koirien puuhailuille kuulostavia ääniä ja menin katsomaan.. Mitä tekee Molly???? Tyyppi kattoo mua sillai: "Kato, löysin tälläsen lootan tuolta ja siellä on tällästa purua mitä voi maistella.." PÖLJÄ!!!!! Kerroin sitte Mollylle, että sillä olis tarkotus myrkyttää hiiriä ja etten vielä vihaa niitä että olisin valmis ne myrkyttämään.. ;)

Ei muuta kun hotline-yhteys vakioeläinlääkärillemme, joka toki ei vastaa juuri silloin kun pitäisi. Kerkesin jo soitella naapurikaupunkienkin ell-vastaajiin kun hän sitte soittikin jo takaisin mulle. Kerroin tilanteen ja hän tokaisi: "Meidän vanha koira on syönyt rotanmyrkkyä neljä kertaa eikä ole kuollut.." XD Sattuu sitä paremmissakin perheissä, näköjään. No myrkytysoireet voivat kuitenkin ilmetä vasta 2-3 päivän kuluttua, joten varmuudeksi sitten auton nokka kohti apteekkia, josta hain K-vitamiinia. Nyt saa sitten molemmat koirat popsia pari päivää niitä pillereitä. Niin, ja tosiaan Molly kerkesi maistella myrkkyä (kun tarkemmin rupesin miettimään ja tutkailemaan pakettia) ihan maksimissaan ruokalusikallisen, todennäköisesti ihan muutaman hippusen vain. Peetukin oli paketilla nokkineen ja saa sekin sitten pillereitä sen pari päivää. Jos mitään ei oireita ei 3 päivään ilmene, ei niitä kuulemma tule. Otetaan nyt varman päälle kuitenkin, että jos joku asia on varma niin se on aivan varma... :)