Nyt hieman jälkijunassa kootusti molempien koirien viime viikon treenit.

Torstaina  13.11. Molly:

Rata oli likipitäen sama kuin Peetulla edellisenä sunnuntaina vain A:n tilalla oli puomi. Ensin otettiin kontaktitreeni puomilla. Katja pyysi tuomaan hypyn ja putken kautta puomille ihan kuin ohjaisi radalla. Ja yhden kokeilun jälkeen tultiin siihen tulokseen, että namilätkät esille ja nyt alko mulla ja mun koirilla kontaktitreeni namilätkillä. Molly hokasi jutun juonen todella nopeasti, täysillä puomin läpi, alastulokontaktilla jarrut pohjaan, etutassut maahan ja namia tulee. :) Tätä jatketaan nyt molemmilla koirilla, koska kontaktit ei meillä toimi.

Sitten oli hetken odottelua ja siinä aikana meni Molly off tilaan. Kun alotettiin sitten varsinaisella radan pätkällä se vaan tuijotteli kulmia ja pälyili olan yli, ei siis ihan ollu tässä maailmassa Molly. Ei muuta kun maailman parhain vinkuhiiri peliin ja johan koira taas syttyi. Kaiken kaikkiaan lopputreeni meni koiran osalta oikein hienosti. Hiljaa hyvä tulee.

Sunnuntaina 16.11 Bella:

2069939.jpg

Rata oli tällä kertaa tämän näköinen. Ja päivän aiheena sylikäännös. Alkurata meni aivan loistavasti aina 8 putkelle asti, hypyn jälkeen juoksin pari askelta liian suoraan ja käytännössä ohjasin koiran väärään päähän putkea. Korjasin juoksemalla 7 hypyltä reilusti oikealle ja jo meni koira oikeaan päähän putkea. Suoran putken aikana täti pinkoi minkä jaloista pääsi ottamaan koiraa vastaan puomille. Koira tietysti oli nopempi ja puomin ylösmenolla ihan pientä pyörimistä. Puomin jälkeen valssasin, Peetulle lupa lähteä ja käskytys putkeen. Ja sitten oli vuorossa ne sylkkärit. Ensimmäinen tuli 12-13 väliin ja koira seurasi mun ohjausta, eteni hienosti ja ensimmäinen sylikäännös oli tehty, onnistuneesti! Seuraava tuli heti 13-14 väliin ainoastaan "toiseen suuntaan" ja se myös onnistui. JES! Tehtiin vielä varmuuden vuoksi toiseen kertaan ettei ollut vaan säkää. Ja toinen kerta onnistui myös aivan yhtä hyvin. :)

Maneesin toisessa päässä oli kepit joita treenailtiin itsekseen ja parilla hypyllä sylikäännöstä. Kepit onnistuu Peetulla jo aika mukavasti, myös "väärältä" puolelta. Taas olin todella tyytyväinen Peetuun. En tehnyt enää näiden jälkeen enempää, koska kaikki suoritukset jäi onnistuneeseen ja koira oli todella innoissaan. :)