Se siitä talven ihanuudesta sitten!! Vettä on loipottanut jo viikon päivät suunnilleen taukoamatta ja tädin pinna on melkoisen kireä siitä syystä. Joka paikassa ja jokainen kahlaa kaulaa myöten kurassa, niin koirat kuin hevoset. Ja hyvin hyvin kypsynyt täti. Lenkkeily on jäänyt nyt viikon aikana minimiin, ärsyttävää. Ei toki sillä etteikö vois, mutta ei kiinnosta raahata kahta koiraa urat perässä syveten pitkin teitä, soittavat vielä Anjalle... XD

Toki viime viikolla ahkerasti reenailtiin. Molempien kanssa oli todella hyvät agitreenit ja saatiin jopa kehuja. Tai siis koirat sai, mulla on kuulemma hyviä koiria.. Lorvikatarri vaan iski blogin päivityksessä viime viikolla, samoin ratojen piirtämiset jäi sikseen. Maanantaina jatkettiin taas tauon jälkeen myös Mollyn kanssa tokotreenejä. Otin vaan perusasentoja, seuraamispätkiä ja pari luoksetuloa muistin virkistämiseksi. Eli mitään suurta suunnitelmallisuutta mun treenissä ei silloin ollut, mutta tauko tokoilussa on tehny taas Mollylle hyvää ja se oli kovinkin särmä ja näytti tykkäävän. Jatketaan tästä. Suunnitelmissa on ottaa myös Peetu toko-oppiin, sitähän se ei ole koskaan saanut.. Taitaa olla jo korkea aika.

Nyt on pari päivää ollut tallille tie poikki, koska siellä on tulva. Tielle on tulvinut puolen metrin verran vettä ja mun hoppa ei osaa sukeltaa.. Ollaan turvauduttu Lammisen perheen nuoriso-osaston ylläpitämään lossiliikenteeseen, runkotieltä tallin pihalle. Onneksi siitä perheestä ei järeäkään kuljetuskalusto lopu ihan heti.

Nyt tää vaan toivois takasin ne lumet ja pakkaset, pliis!!!