Oltiin taas eilen illalla Peetun kanssa treeneissä ja sillä oli taas tällä kertaa pieni pantsa. Siellä oli muutama koira, joka pitää todella kovaa meteliä itsestään ja sekös taas mietitytti Peetua. Eli loistava ryhmä meille. Toki tästä pantsasta huolimatta se pystyi toimimaan radalla, ei vaan ollut niin hyvä ja sujuva kuin edellisillä kerroilla, eli esim. takaaleikkaukset voitiin unohtaa tällä kertaa. Harjoitus näytti tältä:

2147423.jpg

Nii ja kertoisko joku miten ton typerän flexitrack tekstin saa tosta kuvasta hiiteen, se on aina jonkun esteen päällä.. Tällä kertaa siinä kohtaa este nro 1 ja 11. Ensimmäinen rata oli 1-11. Tokan hypyn jälkeen putkeen vienti oli meille vähän epäsujuva kun mun piti peruuttaa, ei koordinaatio riitä.. Kepeille jopa haki ja pujotteli täydellisesti alusta loppuun. Sen jälkeen hyppy ja heti putkeen oli sujuva. Sitten alko ne normikuviot eli mun sähläys. Vienti 9 oli ihan ok, ei täydellinen, koska mun vauhti pysähty ja Peetu mietti varmaan että mitä toi muikki tossa pyöriskelee. Sen jälkeen aivan pihalla, siis minä.. Eli väärällä puolella jne. Hetken kokoamistauko ja uudet askelkuviot ja sitten jo sujui. Eli vasemmalla vienti 9, koira oikeaan käteen ja 10 yli lähetys samaan aikaan itse valssasin ja koira putkeen. Tässä kohtaa kipaisin (kuva on siis nyt todella väärin koska 10 hypyltä vasempaan päähän putkea eikä suinkaan ekalle hypylle.. ) 10 hypylle joka tässä kohtaa olis siis nro: 12, siinä jaakotus, eli koira vasemmalla kädellä hypyn yli ja selän taa ja oikeeseen käteen ja sitten vikalle hypylle joka sama kuin eka. Huh huh, menipäs tääkin nyt käteen.. Yrittäkää ymmärtää.. 

Vika pätkä oli 12-18. Ongelmiksi muodostui ennen 14 takaaleikkaus, jossa ekalla kerralla yritin juosta koiran yli. Tokalla kerralla antoi leikata mutta pyörähdyksen kera. Kepeille ei osannu mennä "väärinpäin" joten yrityksen jälkeen minä valssasin oikealle puolelle ja taas hyvä pujottelu, jes! Ekalla radalla siis myös upeat kepit ja jopa "kierrä, kierrä" käskyllä haki oikeaan väliin :)

Tietty just ku oon ilmottanu Peetun kisoihin se rupeaa jumimaan.. No onneks tavoitteet ei oo kovin huikeat. Ilmotin sen kahdelle radalle, jos toinen edes onnistuis vähän sinne päin eikä tulis kovin kovasti virheitä. No, huomenna Peetu pääse Mirkan käsittelyyn, katotaan onko jumeja ja sitte olis vielä ens viikolla treeni ja sitte vajaan parin viikon tauko ja kisat. Ilmotin Peetun myös mineihin ja nyt oon suorittanu mittauksia kotona ja saanu sen korkeudeksi 33cm. Toivottavast se on myös siellä mitatessa sen verran, täytyy ehkä opettaa se niiaamaan.. :)