Reenailtiin Mollyn kanssa torstaina taas agia. Yritin kyllä justiisa piirtää rataa mitä mentiin, mutta näköjään se muisti pätkii taas pahemman kerran.. En siis muista tarkasti miten rata meni...

Varsinaisesti ei treenattu rataa vaan pieniä pätkiä ja päivän aiheena oli välistäveto. Molly on jotenkin vielä välillä omissa maailmoissa siellä hallissa, tiedä sitten mistä johtuu. Oli ihan OK treeni, ei niin hyvä kuin viime viikolla. Minä olin väsynyt ja ajatuksetkin oli vähän kaikessa muussa ni se heijastui koiraan. Varsinainen välistäveto harjoitus onnistui hyvin, tosin Molly hyppää hypyn vielä jotenkin kovin isosti ja sitä myöten laskeutuu kovin kauas hypystä vaikka ohjaisin vastakkaisella kädellä. Eli kaarteet esteiden takana oli vähän laajoja, mutta välistävedot onnistuivat kuitenkin hyvin.

Kepit tuottaa vielä paljon töitä, mutta harjoitellaan. Molly oli kuitenkin ihan taas innostunut puuhasta eli ei sen puoleen mitään valitettavaa. Keinu meillä oli myös, jonka Molly menee hienosti, juoksee rohkeasti ylös, pysähtyy odottamaan kun keinu keikahtaa alas ja odottaa lupaa jatkaa matkaa. :) Se on vaan niin erilainen kun Peetu, mutta onhan se vielä ihan mölli!! Jatketaan harjoituksia.