Tänään oli perus meininkiä Mollyn kanssa treeneissä. Joo oli intoa ja kaikkee mut jotenkin se oli kumma. Ehkä se johtui siitä että Molly kyllä tekee, mutta se kovasti on vielä epävarma ja minä en muista tarpeeksi sitä matkalla kehua suullisesti. Enivei, melko alkutaipaleellahan tässä ollaan, puol vuotta ageilua yhdessä takana joten eiköhän se sieltä tule.. Silmänisku Tän päivän harjoitus oli mukava:

Ekalla radalla jätin koiran ekan hypyn taa ja ohjasin sen vasemmalta puolelta puomille ja siinä takaaleikkaus kun koira puomilla. Molly antaa hienosti leikata takaa. Ensin puomin alastulolla oli palkkana hiiri se ei ihan tänään ollut puomin alastulolla SE juttu vaan päädyin muilla kerroilla palkkaamaan puomin alastulolla namilla. Sitten kepeille, Mollya pitää kovasti auttaa vielä kepeillä joten sen kanssa peruutan itse kepeillä. Mutta rauhassa vieden ja oikea-aikaisesti käskyttäen tekee kepit ihan hyvin. Kepeiltä lähetin hypylle ja leikkasin takaa, siitä jo hypyn päällä käskytystä A:lle. Siellä alastulolla oli hiiri vastassa ja se toimi tällä esteellä. Tänään oli Molly hoksannut jotain mitä se ei ole ennen tehnyt. Että renkaanhan voi mennä myös ali...  Siinä vaan tarkkaa käskytystä, mutta rengas ei missään nimessä ole varma. Keinuna meillä oli tänään matala keinu, siinä ei ongelmia ja lopuksi vielä putkeen.

Mentiin rataa myös toisin päin eli aloitettiin putkelta ja esteet päinvastaisessa järjestyksessä takaisin. Jatketaan taas ensi viikolla, tänään oli meillä sellaset perusharkat, ei mitään häikäseviä suorituksia (Paitsi että minä osasin lopuksi tehdä kepit "väärältä" puolelta ja vielä koiran kanssa!!) mutta ei myöskään mitään suurta katastrofia.