Suunnattiin eilen saman poppoon kanssa kuin maanantaina Mikkeliin, jossa vallitsi myrskytuuliolosuhteet. Esteitä kaatuili jne. tässä vaiheessa olin että jaahas, mitäköhän tästä meidän osalta tulee... Ja oli taas talven jälkeen ekat ulkotapahtumat, mutta hyvinhän siinä sitte kuitenkin kävi.. Nauru

No niin, nyt sitten varsinaiseen kisaselvitykseen. Tuomarina molemmilla radoilla oli Allan Mattsson. Ensimmäinen rata näytti tältä:

1240226919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitettiin rata Peetun kanssa yhtämatkaa, minä juoksin vasemmalla puolella ja aikalailla sainkin pinkoa kun koira oli putkessa ottamaan sitä kepeille vastaan. Vedin (muistaakseni) Peetun sisään kepeille ja käännyin oikein päin sitä käskyttämään kun lähti pujottelemaan. Pujotteli todella hyvin loppuun asti. Hymy Heitin seuraavan hypyn yli ja siinä tulikin Peetulla melko laaja kaari A:lle, mutta kerkesinpä ite valssata... Siitä putkien ja hyppyjen kautta hurjaa vauhtia puomille, itse olin ihan häkeltynyt Peetun vauhdista... Puomilta hypylle ja koira putkeen, leikkasin takaa ja juoksin ottamaan vastaan 16 hypyn taakse. Ja siitä vielä vikat hypyt ja maaliin. Ja näin oli meidän eka nollarata todellisuutta!!! Yllättynyt Radan jälkeen sitte tajusin, että nyt vesitty mun kesän tavoite.. (saada yksi nollarata ulkokisoista) Silmänisku No tästä jo niin supertyytyväisenä ajattelin, että toisella radalla saa käydä mitä tahansa ja olen päivään silti tyytyväinen.

Seuraava oli sitten tällainen:

1240226946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alku aivan samalla tavalla kun edellisellä radalla, mutta koiralla oli jäänyt hyvä muistijälki edelliseltä radalta, että putken jälkeen piti kaartaa vasemmalle. Niin yritti nytkin, mutta aloin jo koiran ollesaa putkessa huutaa hyppyä ja pienen kaarroksen kautta se sinne menikin. Siitä puomille, renkaalle käskytys RRRRRRRR ja putkeen taas. Hyppyjen kautta taas putki jonka aikana valssasin keinun toiselle puolen ottamaan koiraa vastaan estääkseni lentokeinun, kun Peetulla tuntui tuota vauhtia piisaavan.. Keinu varoen ja pienien vainujen kera.. Keinun jälkeen toisella hypyllä meinas tulla hassi kun olin ite liian aikasin kääntymässä kepeille mutta sain tyrkittyä Peetun hypyn yli ja siitä ohjasin kepeille. Tässä kohtaa meinasi loksahtaa mun suu ihan apposen ammolleen ja häkellyin niin suunnattomasti kun Peetu lähti vauhdilla pujottelemaan että meinasin ihan unohtaa käskyttää sitä... Jotenkin kokosin itteni ja jatkettiin putkelle, jossa takaaleikkaus ja taas ottamaan vastaan hypyn taakse ja loppukurvit vauhdikkaasti. Näin toinen nollarata oli myös totta!! Ihan en meinannu uskoa, mutta pakko se oli. Kaksi nollarataa samoissa kisoissa!!! Nauru Olin niin tyytyväinen Peetuun ja lähdin sitä kävelyttämään kun reissukaveri Kaisa tuli sanomaan: "Työ voititte!!" En kyllä meinannu taaskaan uskoa, täydellinen päivä!!!!

Molemmat radat löytyvät täältä, var så goda! Kuvaajana taas saagalandian emäntä Jaana, joka urhoollisesti viimaa uhmaten kuvasi myös meidän radat, suuret kiitokset!! Nauru

Mutta kaikista tuloksista ja sijoituksista huolimatta oli NIIN tyytyväinen Peetuun. Se oli nyt ulkona kuin eri koira, reipas ja iloinen koko ajan!! Nuo nollat on nyt vähän niinkuin bonusta.. Silmänisku Mutta nyt mun täytynee miettiä kesän tavotteet uusiksi..

Sitten vielä lopuksi pari kuvaa. Jaana kuvaili meitä (mitä tosin en huomannu, kiitos Jaana!!) ennen palkintojen jakoa, tässä kuvista yksi:

1240227007_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Sitten Kaisa otti muutamia kuvia palkintojen jaosta:

1240227049_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja vielä illalla oli pakko ottaa päivän sankarista pokaalinsa kanssa kuva:

1240227098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pokaalin kanssa oli iso pussillinen herkkuja, saatiin valita lelu ja valkkasin Peetulle uuden pallon. Lisäksi tuli vielä lahjakortti MAH:n kisoihin, että sinne täytyy suunnata uudestaan. Mutta kaikesta yllättävästä menestyksestä ja myrskyisästä tuulesta huolimatta oli taas todella mukava päivä. Isot kiitokset taas Jaanalle kuvaamisesta (kuvasi myös meidän radat videolle, tulee tänne jahka ehtivät tuubiin ensin) ja mukavasta matkaseurasta Kaisalle&Hugolle ja Jasminille&Bellalle, joilla meni myös kisat oikein mallikkaasti. Seuraava koitos onkin vappuna Kouvolassa.