Tänään olikin luvassa Tuijan treeni ja tietysti satoi, niinkuin aina kun Tuija on täällä... No eipä mitään, Peetu autoon ja treeneihin. Ajattelin, että tulee mitä tulee. Kun tuo prinsessa koira välillä sadepäivinä pidättelee jopa 15 tuntia kun ei halua mennä sateeseen pissalle... Päättämätön Ja itseasiassa, me ei varmaan koskaan olla treenattu kunnon sateessa, ni sen puoleen myös oikeinkin oivallinen testaus keli meille. Eka rata oli tämmönen:

1244142096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jätin Peetun ekan hypyn taakse ja menin itse tokan hypyn viereen, siitä ohjasin oikealla kädellä putkeen. Koiraa käskyttämään kolmoshypylle, käsky takaa ja samanaikaisesti peruutin itse 4 hypyn taa, pyöräytin koiran oikealla kädellä mun editse ja 5. yli ja siitä käskytys A:lle. Takaaleikkasin A:lla, josta lähetys hypylle ja itse oikaisin kepeille vetämään oikeasta välistä sisään. Palkkaan edelleen ekasta välistä, jotta sinne meno vahvistuisi. Vein kepit oikealta puolelta, pujotteli ok. Ei niin paljon vauhtia kun kotipihalla. Palkka keppien jälkeen. Käskytys 10 hypylle ja samantien putkeen, jolla takaaleikkaus. Puomille, jossa alastulo kontaktin edessä iso iso vesilätäkkö.. Käskytys 13, jäin itse esteiden väliin jossa taas pyöräytin Peetun mun editse 14 ja otin oikealla kädellä esteiden välistä keinulle. Keinulla olen käyttäny käskyä "oooota" jotta vältyttäisiin lentokeinuilta, mutta se osaa jo näköjään himmata itse ni Tuija käski jättää käskyn pois. Alussa Peetu vähän jäykisteli ja niin minäkin mutta sitten kun dieseli taas käynnistyi ni oli jopa ihan hyvää menoa. Ja kontaktiprobleemat taitaa olla meillä toistaiseksi taaksejäänyttä elämää... Nauru

Toinen rata:

1244142124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No nii, olen siis rajannu ekan hypyn numeron pois.. Se on kuitenki yläreunassa oleva hyppy. Siitä taas kauimmaiseen päähän putkea. 3 hypylle jossa taas käsky "takaa" ja samanaikaisesti liikuin ite 4 taakse josta otin vasemmalla kädellä vastaan ja minun vasemmalta puolen keinulle. Ekaksi yritin viedä 6. hypylle vetämällä vastakkaisella kädellä, mutta se ei ollu kauheen toimiva joten valssasin keinun päässä ja ohjasin oikealla kädellä. Siitä puomille, alastulolla lähdin ite vetämään liian aikasin vasemmalle putken kauimmaista päätä tähdäten, joten Peetu hyppäs kontaktilta pois liian aikasin. Eli vielä en voi ite vedättää puomin alastulolla liikaa, koska Peetu seuraa minua. Mutta siitä kuitenkin puolivalssi ja vastakkaisella putkeen. Tässä vaiheessa alko olla Peetulla sen verran vauhtia, että se putkesta tullessa ekan kerran huitaisi puomille kun mulla oli täällä huutelut myöhässä... Mutta kivaa kun se alkaa olemaan itse innokas ja "hakee" esteille. Eli nää harharetket meillä ei juurikaan haittaa Peetu on kuitenkin niin kuuliainen. Nauru No mutta koira uudestaan putkeen ja nyt hyvissä ajoin ilmotin koirallekin koordinaatteja ni johan löyty taas oikea reitti. Sitten kepeille, nyt pääsin hyvin vetämään sisälle kepeille. Ekalla kerralla Peetu tosin huitas ohi, mutta lähti sitte pujottelemaan ihan ok. sitten oli pientä häiriötä seuraavalla esteellä ni lopetti pujottelun kahdesti kesken. Otettiin uudestaan ja aina palkkasin sisäänmenosta. Hypyn kautta A:lle, jossa taas takaaleikkaus. Puolivalssilla ja vastaikkaisella kädellä hypylle. ekalla kerralla liikuin liian nopeasti vasemmalle ja Peetu hyppäsi 14 väärään suuntaan, mutta korjasin sen niin, että A:lta samalla tavalla 13 ja jäin hyppyjen väliin, jossa parin askeleen peruutus ja koira välistä.

Jäi taas hirmu hyvä mieli tästä treenistä vaikka vettä tuli kun Esterin p*rseestä ja kenttä alkoi muistuttamaan kahluuallasta. Mutta, parhainta oli että Peetu pelittää siis myös sateella!! Nauru Se ei ehkä ollut niin vauhdikas kun normaalisti, mutta myös nuo alkuradassa olevat kääntökuviot syö meiltä vielä vauhtia. Tai siis mulla jää varmaan vääntövaihde liikaa päälle, mutta täytyyhän näitäkin tehdä. Nyt ollaan aikalailla suoroo baanoo painettu... Nyt Peetu saa vähän aikaa taukoa treeneistä. Seuraavaksi sen kanssa ehkä lähden Porvoon iltakisoihin juhannuksen jälkeen, koska Jonnalla olis tarkotus startata Zorrolla ekan kerran ja lupasin lähtä tueksi niin voin yhtä hyvin ottaa Peetun mukaan, koska kisatilanteessa keppejä ei myö voida tällä hetkellä treenata liikaa. Vaikka sinänsä meille se tulee olemaan pelkkä treenireissu, koska tuomari on sama jolta meillä on jo ne 3 nollaa. Hymy

Hepparintamalta laitan kuulumisia pikapuolin. Varsalle olisi nyt nimi keksittynä ja Härski lähtee Miehikkälään kesäleireilemään lauantaina kun 2-3 vuotiaat orivarsat lasketaan laitumelle. Siitä lisää viikonloppuna kuvien kera.