Tänää aamulla oli poikkeuksellinen kisa-aamu. Saatiin nukkua pitkään ja näin ollen koirien aamupissatuksen ja ruuan jälkeen kömmittiin takaisin pötköttelemään. Iltapäivällä vasta startattiin kohti Haminaa ja niitä "kauhun sekaisin tuntein" odotettuja Tuijan ratoja. Jotka ei sitte mun mielestä ihan niin pahoja olleetkaan.. Pahoja kohtia ja miettimistä radan kävelyssä kyllä piisasi, mutta molemmista radoista selvittiin ja ihan jopa kunnialla. (ekasta ainakin...) Peetu oli taas kovinkin innokas ja suoritti hyvin hommaansa. Nauru Radat näytti tältä:

Ensimmäinen agirata:

1249228364_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

toinen agirata:

1249228404_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tykkäsin molemmista radoista, oli haasteellisia kuvioita ja sitten juostavia pätkiä. Ekalta radalta meille tulokseksi 5vp (koska Peetu juoksee mun jalkoja päin vikan putken jälkeen..) muutoin esteiltä ei virheitä. Tokalla säädettiin sitte enemmän. Peetu hyppäsi renkaan ohi, mitä ei ole tehnyt aikoihin.. kepeillä ei malttanut pujotella loppuun ja mitäs muuta??? Yleistä sähellystä, enivei 10vp ja koska muilla meni vieläkin huonommin, oltiin Peetun kanssa tokia, koska vain 2 koirakkoa sai tuloksen... Yllättynyt Olin nimittäin jo lähdössä kotiin niin kisakirjaa hakiessa mulle ilmotettiin etten sitä vielä saa.. Ehkä hieman nolo sijoitus mutta koirat sai herkkuja ja minä rusetteja ja pokaalin kaapin nurkkiin pölyttymään.

Tässä vielä radat videolta. Suuri kiitos Jaanalle kuvaamisesta! Nyt ei olla mihinkään kisoihin ilmottauduttu. Tulevalla viikolla on Tuijan treeni ja sitä seuraavalla koirat pääseekin Mirkalle hierontaan. Tuleekin jo ihan tarpeeseen, tänään verrytellessä Peetu vaikutti vähän jäykältä...