Ihan alkoi muistua tänää agitreeneissä vanhat kenttäkisa-ajat mieleen... Vettä oli tullut koko päivän enemmän ja vähemmän.. Siis enemmän.. Mutta treeneihin lähdettiin, eihän aina kisoissakaan paista aurinko??!! Rata meillä tänään oli tällainen, hyppyratatreeni siis:

1250621959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan hippasen epäilytti, miten prinseesa Peetu keliolot ottaa huomioon.. Ei ottanut mitenkään! Ensimmäisen radan kävelyn jälkeen oli lenkkarit jo niin märät, koska esteiden 7, 8, 9 ja 11 ympärillä oli suuren suuri vesilätäkkö. Eli 7 hypyllä hypättiin suoraan veteen... Yllättynyt No ei siinä mitään, tuttu tunne! Polviin asti kengät ja puntit litsläts märkinä ollaan menty monesti ennenkin, eikä asian annettu nytkään haitata.

Jätin Peetun ekan hypyn taa, ei kylläkään istunut suotakoon se hänelle, mutta odotti. Ekalla kerralla vein kepit peruuttaen väärältä puolen ja Soile kysyi, että "miks ihmeessä?" Otettiin tokalla kerralla minä oikein päin ja Peetu pujotteli hienosti, tosin vielä pidän tältä puolen kättä vielä ohjaamassa. Renkaan ja putken kautta vesieste osuuteen. Tarkoituksena mulla oli tehdä valssi 8 hypyn eteen, mutta enpäs ehtiny kun Peetu paiskas sellasta vauhtia suoraan lätäkköön, että vesi vaan loiskui. Teinpä sitten niin, että vein 6 ja 7 hypyt vasemmalta puolen edelleen, mutta 8 hypylle ohjasin vasemmalla kädellä pitäen sen koukussa rinnan päällä. Peetu kääntyi nopeasti ja pienellä tiellä muurille. Takaakierroista on tullu sen bravuuria, niitä ei edes tarvi erikseen käskyttää kunhan vaan pitää käden näyttämässä. Loppukuviot onnistui ihan huippuhyvin! Loppusuoralla vaan huutelin "mene, mene!!" Ja Peetuhan meni! Nauru

Jäi ihan mielettömän hyvä mieli tästä treenistä. Olosuhteet oli suorastaan karmeat, vettä tuli koko ajan. Puolet radasta oli lätäkössä. Peetulla oli vauhtia taas melkoisesti kun on saatu viime viikolla selän jumit auki ja ilma oli viileä. Kaikesta suuresta innosta huolimatta jätettiin "nälkä päälle". Juoksin radan vain kahdesti, koska Peetu oli niin innokas ja meni toisella kerralla sen mielettömän hyvin. Nyt nukutaan ens yö BOT:n kanssa, jotta vältetään lihasjumeja. Se selässä vietettiin myös useampi tunti ennen treenejä. Sunnuntaina suunnataan Mikkeliin kisoihin, katsotaan jatkuuko vire siellä..