Tällä kertaa päästiin ihan treenailemaan auringon paisteessa lauantain kunniaksi, kun Tuija oli tullut meitä kouluttamaan. Edes välillä näinkin.

Ensin oli vuorossa Peetu. Hieman aamu-unisena prinsessa oli ekan muutaman estettä vähän pihalla. Ja ekan radan alkukuviot oli aika vaikeat. (Laitan radat myöhemmin) Mutta tällä kertaa diesel lähti aika kivasti käyntiin ja vaikeatkin kuviot onnistuivat hienosti. Molemmilla radoilla oli muutamia "pyörityskohtia" joissa aina Peetun vauhti hidastuu, koska mulla ei ole mahdollisuutta niin liikkua. Tänään kuitenkin Peetu toimi upeasti. Saatiin myös Tuijalta kehuja kuinka ollaan menty tämän vuoden aikana kovasti eteenpäin. Hän näki meidät tammikuussa ekan kerran. Oli älyttömän hyvä treeni!  Nyt vaan pitäis löytää kisareissuseuraa, anybody?? Esim. 4.10. olis Mikkelissä 3 rataa???

Mukana oli myös kiharaformula Ässä ekaa kertaa. Ja minua oikeesti vähän jännitti mikä tuomio me saataisiin. Koska edelliset treenit ja varsinkaan ne viime kisat ei jättäny mitään kamalan hyvää fiilistä. Ja tietysti jo radat kerran tehneenä oli senkin takia vähän pala kurkussa, kun kuviot ei ollu mitään kamalan iisejä. Ässä yritti alkuun jatkaa samaa rallikaahotusta, mikä viime aikoina on ollu vallalla. Mutta onneksi radat oli sen verran keskittymistä vaativia, että kasvoi taas koiralle korvat. Ja sitten kun Tuijalta tuli hyviä ohjeita ja kannustusta ni johan alkoi taas formula pelittää kun minä olin kartalla ja koira sai oikea-aikaista ohjetta. On tää vaan mukavaa puuhaa!!

Jäi ihan huippuhyvä mieli treenistä!! Ja nyt vaan toivon, että Tuija tulis pian pitämään uutta treeniä. Onneksi meidän seura on saanut täksi talveksi uuden hyvän talvihallin, joten me toivottavasti saadaan Tuija meille säännöllisesti läpi talven. Mutta olen ihan super tyytyväinen molempiin koiriin!!!