Lähdettiin eilen melkoisen karavaanin kera mölleilemään Haminaan. Mukana oli Molly ja Peetu, Zorro-veikka, eläkeläismummeli Minni ja juniori Ada. Kisaamaan pääsivät kaikki muut paitsi Ada.

Minä juoksin koko tappitrion kanssa. Mollyn kanssa aloitettiin mölliluokassa. Ja Mollya vähän haahuilutti. Pari esteen ohitusta ja A:lle lähti reippaasti kiipeämään, mutta meni nenälleen ja usko loppui melkein harjalla. Sieltä se kääntyi takaisin, yritettiin uudestaan, mutta kirmaili komeasti ohi. Jatkettiin matkaa, koska tarkoitus oli tulla pitämään hauskaa Mollyn kanssa ja siinä onnistuttiin.

Seuraavana oli vuorossa päivän missio ja reissun itse tarkoitus, prinsessa Peetu. Heti mini möllien jälkeen otin Peetun lenkitykseen ja siitä suoraan halliin. Ja siellä oltiin ja leikittiin niin kauan kunnes kilpailevien minien luokka alkoi. Tilaa oli todella vähän vaikka halli on lähemmäs 100m pitkä, koska radan alku oli laitettu hyvin lähelle päätyä. Sain Peetun leikkimään ja radalle startattiin ekana. Hyvällä vauhdilla koko rata ja kovasti kannustaen. Aika oli 39s. Olin hurjan tyytyväinen!

Viimoisena oli vuorossa Zorron ohjaus. Tätä kokeiltiin ajatuksella jos sen olisi ilmoittanut mun kanssa Kotkan kisoihin. Jonna ei ollut missään tekemisissä Zorron kanssa koko illan aikana eikä Z nähnyt Jonnaa ku tultiin halliin, mutta radalla se muutamaan otteeseen veti pari kurvia pitkäksi kun etsi Jonnaa. Eli päätettiin, että jätetään ilmoittamatta koska siitä ei varsinaisesti olisi hyötyä oikeestaan kellekään, että se haahuilisi viralliset startit huvin vuoksi mun kanssa. Hauskaa oli koiralla sekä mulla, mutta parempi näin.

Peetun ilmoitin Kotkaan kaiken uhalla. Eli apinanraivolla lähdetään kokeilemaan. Koskaan se ei vastaavassa tilassa ole ollut (tennishalli), mutta ehkä me lähdetään jo hyvissä ajoin nuuskimaan kisatunnelmaa ennen omien luokkien alkua. Katsotaan kuin käy... Videota on kaikista eilen juostuista radoista, mutta vielä ne ei ole päätyneet koneelle asti, katsotaan jos myöhemmin viikolla ehdin ne laittaa..

Niin ja Ronja kuulumisia samaan postaukseen.. Hannin kanssa juttelin lauantai-iltana ja siellä on asiat edenneet näiden parin viikon aikana oikein hienosti. Hanni ja Ronja ovat päässeet maastoon tekemään ravilenkkejä käsihevosena Hannin siskon Hetin ja heidän hevosen Samban seurassa. Ja hienosti on mennyt, JES!! Alkuun oli kuulemma Ronja pukkaillut juoksuttaessa kovasti, mutta oli lopettanut touhun huomatessaan että työt ei lopu vaikka pukkailee. Ja Ronja on pikkuvarsasta asti ollut varsinainen elohiiri ja kaikki jalat ovat olleet ilmassa ties mihin suuntiin sattuu. Ja aina ollut erityisesti kova pukittelemaan. Mutta se on myös ollut hyvin helppo ja nopea oppimaan, joten tämä ratsuksi opettelu tuskin tulee oppimisen suhteen tuottamaan suurta ongelmaa. Sitäpaitsi, sisäänratsastettavat hevoset pukittelee aina poikkeuksetta jossain vaiheessa, eli mieluummin nyt alkuun kun että yhtäkkiä napsahtaa pukkisarjat kuin tyhjästä jota kukaan ei osaa odottaa. Kohta puoleen ajelen sinne vierailulle ja sitten lisää tarinaa kuvien kera pikku Murmelin edistymisestä.