Lähdettiin tänään treenireissulle Tuijan luo Mikkeliin. Onneksi pahimmat helteet oli ainakin tältä päivältä päättäneet siirtyä ja treenikeli oli loistava. Viime viikolla Peetu kävi Mirkan luona ja näin ollen pitäis taas ranka olla suorassa ja nikamat ojennuksessa eli pitäis kelvata treenata, nih!  Treenikaverit olivat toivoneet "vääntöä ja kääntöä"... Sitä saa mitä tilaa, ainakin Kokkosen rouvalta. Tosin tän päivän väännöt ei ollu ihan niin pahoja.. Eka pätkä oli tällänen:

Jätin koiran ekan hypyn taa ja menin pakkovalssille kepeille. Toinen vaihtoehto olis ollu viedä kepit "väärältä puolelta" ja päälle juosten viedä putkeen. 6 ja 7 hypyllä ohjaus vastakkaisella kädellä (esteet ei ollu ihan noin linjassa niinkuin kuvassa, 6 hyppy pitäis olla ylempänä) jotta koira ei aja 7 ohi. Silloin olikin jo oikea käsi valmiina vetämässä väliin ja samoin 9 hypylle. Putkeen samoin vastakkaisella. Putkesta tullessa 11 on muutes toisinpäin..  eli siis takakautta, jonka vein ensin törkkäämällä koiran oikealta taa, jonka aikana itse tein persjätön jotta koira tuli vasemmalle. Tää ei kuitenkaan ollu ihan toimiva kun en saanut riittävästi linjattua kepeille. Vaihdettiin suunnitelmaa ja menin pakkovalssille vasemman siivekkeen viereen, koira siivekkeen ympäri ja pienellä linjauksella kepeille, koska olin itse paremmin sijoittuneena näin niin tämä toimi. Ja Peetulla toimii muutenkin pakkovalssi vientivaihtoehtona hyvin.

Toinen pätkä oli tälläinen

Alku samalla tavalla kuin ensimmäisellä radalla. 4 takana valssasin ja vein koiran putkeen. Juoksin ottamaan koiraa vastaan 6 taa josta käännös 7, välistä veto ja 8. Valssi tähän väliin ja 9 hyppy. Koiran suorittaessa 9 juoksin tekemään persjätön 9 ja 10 väliin samoin ennen 11 putkea. Tähän kohtaan kokeiltiin molempia keppivientejä eli pakkovalssilla odottamaan kun koira tulee putkesta. Ja sitten myös että hain koiran putkelta, vein vasenta puolta ja päälle juosten loppuun. Toimi molemmat hyvin. Ehkä toi päälle juosten vielä paremmin kun ehdin siinä vetämään koiran kepeille sisään.

Oli ihan älyttömän kiva treeni!  Peetu jaksoi paljon toistoa, oli koko ajan särmä ja todella innokas. Jatketaan tästä, kisoja olis tarkotus katella elokuulle. Toivottavasti saadaan sama treenidraivi sinnekin päälle.