Nii, no mitäs tähän lisäämään...  Seurakaveri Marjut kysyi reilu viikko sitten voisinko viedä hänen koiransa kisoihin, kun oli sinne ilmoitettu, mutta ei pääsisi itse sitä viemään. Mietin noin sekunnin ja suostuin.. Tosin, sanoin kyllä, että "pitää ehkä kokeilla vähä ensin"... Alunperin oli tarkotus mennä Haminan kisoihin, mutta se muuttuikin jo Kotkan iltakisoiksi ja treeniaika väheni.. Eipä se mitään! Miniformula Vimma ohjaimiin ja viime maanantaina tehtiin pieni 8 esteen harkka ja torstaina Kotkan iltakisoihin. Pientä säätöä siellä täällä, mutta mitä voi odottaa.. Kivaa kuitenkin oli!

Niin saapui sitten se Haminankin kisapäivä. Hellettä piisasi ja se ei miniformulaa haitannu... Nousujohteisesti vedettiin kisat läpi, 3 x mini3 rataa. Eka rata oli aika huono, mutta toinen jo ihan kelvollinen ja hyppäriltä jopa tulos. Nousujohteista touhua siis!  Pieniä säätöjä taas, mutta tuolla pohjalla ihan kelvollisesti mun mielestä. Todisteita...

Haminaan suunnattiin myös Peetun kanssa sunnuntaina. Helle jatkui ja kolmelle radalle olin koiran ilmoittanu. Tosin olin päättäny, että jos hyvin menee niin en starttaa vikalle radalle. Emännällä oli takana yövuoro, katkonaista unta aamupäivän aikana muutaman tunnin verran.. Loistavat lähtökohdat lähtä kisoihin!  No, itepähän olin ilmottanu... Eka rata meni just niin koomassa kun olin alunperin meinannutkin, huonoa ohjausta, sekoilua, kikatusta, mutta koira oli siihen nähden yllättävän hyvä. Hylky radalta kuitennii. Tokalle radalle olin ehtiny jo herätä. Meno olikin jo aikalailla toisenlaista. Peetu-apina tosin hyppäsi puomin alastulon...  Ja viimoinen rima tippui, joten radalta 10vp MUTTA miinusajalla!!!!  Ja pari kaarrosta lenkitettiin ihan huolella... Koira tuntui hyvältä viedä, oli melkeinpä parasta mihin Peetu pystyy. Näin ollen jätin hyppärin väliin. En halunnu ottaa riskiä, että sieltä jäis p*skan maku suuhun joko mokailun takia tai jos Peetu olis ollu väsähtäny. Ei siltä vaikuttanu, mutta koira jäi hyvään vireeseen ja oli hyvä lopettaa. Videoita silvuplee!

Huippu hauskaa kisailla pitkästä aikaa, katotaan mihin sitten...