Lähdettiin Maijun ja hoffipoika Kassun kanssa eilen ajelemaan pääkaupunkiseudulle ja Purinalla oli tarkoitus kisata. Pitstoppi tehtiin ensin   Murren Murkinassa ja sieltä saatiin Tapeille täydennystä ruokavarastoihin.

Purinalle tultiin hyvissä ajoin ja meinasin vetästä herne-maissi-paprikat nenukkiin kun huomasin että kisat oli hallissa...  Kun siis Peetuhan ei ole koskaan ollu parhaimmillaan hallissa, etenkään kesän jäljiltä. No, ilmon tätöset sai palautetta valinnastaan järjestää kisat sisällä ja minä kokosin itseni.

Tuomarina oli Anne Viitanen ja kovin oli mukavat radat laatinut meille tuo Viitasen täti. Peetulla oli ollu taas koko viikon tylsää ja sitä myöten taas intoa. Ulkona otin pikaisesti harkkaesteillä muutamat spurtit. Ennen omia ratoja taas pari koirakkoa ennen kovasti Peetun virittelyä ja se kulkikin oikein mallikkaasti. Molemmilta radoilta ei virheitä, mutta vähän yliaikaa. Mikä ei kyllä haitannut minua ollenkaan. Ensimmäisellä radalla sijoitus oli 3. ja toisella 5. Tosin ihanneajoista kertonee jotakin se, että esim. A-radalla mineistä ja medeistä ei tainnut kukaan ehtiä ihanneaikaan... Eikä niitä puhtaita nollia B-radallakaan liiemmin tullut. Mutta joka tapauksessa voi olla, että eilisen perusteella Peetu saattaa joutua kisaamaan myös hallikaudella.. Ainakin Purinalla...

Maiju kuvasi meidän radat, jotka löytyypi täältä. Suuri kiitos Maijulle kuvauksesta ja reissuseurasta!