Mihin ihmeeseen tää aika menee?? Kohta on jo juhannus, apua! Viime postauksestakin on taas aikaa ja nyt yritetään muistella mitä on tehty...

Helatorstaina startattiin suunnitellusti Siirin kanssa Ojangossa kolmella radalla. Ensimmäiselle radalle oli Kokkosen rouva päättänyt laittaa pöydän..  Oliko Siiri pöytää koskaan tehnyt oli arvoitus.. Voinette vaan arvata, että treenialueella ollut pöytä oli melko ahkerassa käytössä ennen ensimmäistä agirataa...  Kuten arvata saattaa hyppäsi Siiri pöydältä alas jonkunlaisista pysäytys yrityksistä huolimatta. Kepeiltä myös virhe, minä olin väärällä puolella kuitenkin sisäänmenoon nähden. Muutoin ihan kelpo rata.

Hyppärillä yksi harmittava riman pudotus. En tiedä olinko jo liikaa kääntyneenä seuraavalle esteelle ja Siirille tuli pikkasen kiire ja ponnisti kaukaa, jolloin rima tuli alas. Mutta ratana oikein hyvä.

Viimeisellä agiradalla myös hyvää menoa. Taas keppien sisäänmenosta virhe, mä vaan teen jotain että ajan sen väärään väliin.. Treenin puutetta ihan yksinkertaisesti. Hylly otettiin kun Siiri hyppäsi renkaan ja kehikon välistä, en tohtinut hyvää menoa pysäyttää ja jatkettiin matkaa. Virheitähän kuitenkin oli jo matkalta. Mutta Siirin kanssa on ihan hurjan hauskaa kisata. Se on ihan uskomattoman työmotivoitunut koira. Ennen radalle menoa se saattaa haistella, paljonkin ja siinä herää jo ajatus, että onko se touhussa ollenkaan mukana, mutta radalle kun mennään tekee se kaiken mitä pyytää. Treenattu ollaan hävettävän vähän nyt ulkokaudella, ehkä kolmesti... Mutta kisattu ollaan ahkerasti. Ehkä tarvis vähän treenata välillä.. Videotodisteet täällä.

Helluntaina startattiin helteisessä Kouvolassa kahdella radalla. Ekalla radalla Siirillä tuli äitiä ikävä lähdössä. Milla oli ollut koko viikon reissussa ja nyt seisoi tuulen yläpuolella. Siiri kävi varmistamassa, että mamma on paikalla ja teki hienon hienon hyllyradan tämän jälkeen. Agiradalla ilmeni probleemia keppien kanssa, tämä juontaa juurensa siitä treenin vähyydestä. Tosin jo radan kävelyssä katsoin, että keppien rauta oli hieman ylhäällä maasta.. Tiedä sitten osuiko Siirin tassu siihen vai mitä, koska ainakin kahdella ekalla kerralla tuli virhe samassa kohtaa. Kepeiltä lopun viimen hyllytettiin rata. Muutoin taas Siiriltä koko muu rata hirmu hienoa työtä! Pientä hienosäätöä treenien merkeissä niin eiköhän niitä nollia ala tulemaan.

Peetun kanssa ollaan vähän säästeliäästi treenattu, koska meillä on kesäkenttä seuralla aikas huonolla pohjalla. Ja prinsessa koiralla se tarkoittaa vauhdin himmaamista... Muutamia kertoja ollaan jotain pientä tehty, mutta pääasiassa ollaan lomailtu. Kotipihalle on kepit viritetty ja niitä tehty aina silloin tällöin. Tosin ne on sellaset maahan työnnettävät eli parin toiston jälkeen ovat jo ihan vinksin vonksin..  Tässä pieni videopätkä eiliseltä. Alkuun pientä sähellystä, mutta vauhtia kepeiltäkin löytyy.. Ja sitten kun sitä vauhtia on liikaa käy niin kuin viimeisessä toistossa... Ei mahdu pötkö väleihin...  Tänään ilmotin Peetun ensimmäisiin kolmosluokan startteihin Mikkeliin, HUI!!! Katotaan kuin käy...

Pallopalkka on paras..

Molly päivystää..

Keimo-kani on ulkoistettu kesän ajaksi. Mulla oli sille valjaat kokeilussa, mutta hän ei niihin mahtunut. Joten, Keimo saa nyt pomppia pihalla vapaana. Onneks Peetun sisäinen paimenkoira herää eikä Keimo pääse karkaamaan..

Bongaa Keimo...

Tällästä tällä kertaa. Seuraava päivitys viimeistään Mikkelin kisojen jälkeen.. Pitäkäähän peukkuja!