Ne on Kotkassa Meripäivät tänä viikonloppuna. Melkeinpä niinkun kesänpäätös viikonloppua vietetään. Ja mihin tää kesä on menny?

Mun osalta pääasiassa töissä ja tästä johtuen koirien kisaaminen on jäänyt todella vähälle kuin myös treenaaminen. Iso syy treenaamattomuuteen on myös ollu sää, järkyttäviä hellejaksoja.. Melkein jo odotan hallikautta, että pääsee treenailemaan useammin. Sitä helpottaa valmiina hallissa olevat esteet. Ollaan me kuitenkin saatu startattua Peetun ekat kolmosen kisat, ei millään tuloksilla mutta käyty on.. Nyt vaan Mikkelin radoista kauhistuneena en tiedä koska uskallan sen seuraavaksi ja kenen radoille ilmoittaa.. Ricon kanssa ollaan tutustuttu, treenailtu ja käyty muutamissa kisoissa. Muutaman vuoden pohdinta agirodusta toteutui ja siellä käytiin. Eli ollaan me nyt jotain pientä tehty kuitenkin. Meidän seuralla on uusi hieno kenttä ihan huippuhyvällä pohjalla, jossa on ilo treenata. Ollaan saatu uusi treenien vetäjä, joka on antanut nyt jo kamalasti ajattelemisen aihetta agilitystä. Ricon kanssa olen hänen treeneissä nyt käynyt ja lisää tarvii, haluan myös Peetun kanssa sinne.  

Hevoset ovat saaneet lomailla, Ronja aina silloin tällöin on ollut pienellä hölkällä. Mutta sitäkin on työtunnit verottaneet tai ihan järjettömän oksettava helle, jonka mukana tulee aina helikopterin kokoiset paarmat. Mitään järkevää ratsastusajankohtaa on viime viikkoina ollut turha löytää, ellei halua harrastaa yöratsastusta. Toki mulla on myös haaveita Ronjan kanssa jotka haluan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa.. Mutta katsellaan..

Tähän kaikkeen hektisyyteen on kuitenkin ensi viikolla luvassa pieni hengähdystauko täällä. Odotan oikeasti reissua tosi paljon, vaikka kyse on vaan muutamasta päivästä. Ja meillä jää Kotkan iltakisa ja Haminan kisat kokonaan väliin. Hevosille tai lähinnä Ronjalle taas 4 päivää lisää leebailua, mutta mihin tässä on hoppu, valmiissa maailmassa...  Odotan vaan, että tämä jatkuva säntäily ja aikataulutus hellittää muutamaksi päiväksi. Sitte jaksaa taas uusin voimin.

Nii ja uuden pohjan tässä vapaapäivän kunniaksi vaihdoin. Mukavia, yksinkertaisia pohjia löysin BlogValleysta. Ja saipahan myös Molly ja Peetu omat esittelyt.

JA HEI!!!! Tässä kun on nyt kovasti mietitty, niin tulin myös miettineeksi että lukeeko tätä mun blogia kukaan? Tai siis joo lukee, ainakin ne muutamat tutut, mutta onko muita??? Olis kiva tietää seuraako meidän oloa ja eloa kukaan muu? Jättäkäähän jotain infoa itsestänne...