Nii, kyllä nuo omat pikku pötkylätkin saavat juoksuttaa tätiä. Meillä on Katin kanssa aina sunnuntaisin oma hallivuoro, jossa Molly ja Peetukin saavat osallistua agsan riemuihin.

Peetulle en oo edes tälle talvelle ottanu viikkoharkkapaikkaa. Ai miks? Siihen on aika monta syytä mitä oon tässä puntaroinu jo alkusyksystä asti. Kun Peetu nousi kolmosiin lävähti kasvoille kunnolla se tosiasia, että sen aktiivikisaura alkaa kyllä hiipua. Sen kanssa en voi oikeasti edetä enää mihinkään sen ollessa x-rotuinen, joka ikävä kyllä syö mun motivaatiota. Palkintosijatkin olisi todella kaukana, jopa hullulla treenilläkin. Peetu ei kuitenkaan ole enää mikään nuorukainen, joten rankan talvitreenin noudattaminen ens kesän kisoja silmällä pitäen vaatisi terveyden takia koiran kuvauttamista. Eikä sillä myöskään ole mikään ihannerakenne, vaikka minikoira onkin, mutta pitkä selkä ja massiivinen runko asettaa hieman rajotteita. Peetu jännittää edelleen kisatilanteita, kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, joka siis vaikuttaa myös suorituksiin. Mutta sitä vastoin, minä haluan että Peetu ennen kaikkea saa elää terveen loppuelämän. Että voin hurvitella sen kanssa itekseni agikentällä/hallilla, missä se on ihana vapautunut oma itsensä. Peetu kuitenkin pitää agsaamisesta. Voidaan osallistua oman tai lähiseuran kisoihin lähinnä "kannatuksen vuoksi" jos siltä tuntuu. Mutta niin tärkeä toi prinsessa pötkö on mulle, että laitan omat agiteeraus tavoitteet syrjemmälle, että meillä on vielä monta yhteistä ja tervettä vuotta edessä.  Kesällä -07 kun agi aloitettiin, en olisi edes kisaamista pitänyt mahdollisena. Muistoissa on edelleen kuinka Peetu paineli korvat luimussa erinäisiä asioita karkuun.. Silloin jos joku olis mulle sanonut, että se koira nousee jonain päivänä kolmosiin olisin nauranu aikas paljon. Paljon töitä ollaan tehty tässä välissä ja nyt on aika vaan nautiskella yhdessä puuhaamisesta agilityn parissa.

Molly sen sijaan on oikeenkin intoutunut agsaamiseen. On jopa käynyt mielessä, että josko sen veis vanhoilla päivillä jopa virallisiin. Ykkösluokasta se selviytyis ihan mainiosti, jos rimat  pysyy siellä 25cm. Mutta katellaan millanen talvi on tulossa agsaamisen suhteen. Pötköt pääsee aina omalle vuorolle mukaan huvittelemaan. Sunnuntaina oltiin Ricon kisojen jälkeen harkkailemassa.

Tapit on myös päässeet kuvauskohteiksi. Mun työkaveri harrastaa valokuvausta ja Tapit pääsi viime kuussa linssin eteen. Minna sai hurjasti hienoja kuvia, tässä niistä yksi: