Oltiin koko porukan voimin eilen illalla oman seuran möllikisoissa. Karkeloihin osallistui Molly, Peetu ja kenraaliharjoituksen tehnyt Rico.
Molly aloitti minien mölliradalla. Ja taas se oli niin kamalan tärkeenä kun sai osallistua. smiley Häntä heiluen paineli menemään vaikka oli kamalan kuuma ja paljo hyppyjä ja kaikkee... wink Mutta tällä suorituksella pääsi ihan palkinnoille asti ja jopa toiseksi.
Peetu osallistui myös kisaavien minien radalle. Se pinkoi niin upeasti menemään, että kuvaaja unohti kuvata kun ihasteli Peetun menoa... laugh Hylky tuli jo alkumetreillä kun puomi taas kerran veti enemmän kun vieressä ollut oikea reitti putken kautta. Mutta eipä haitannu, Peetu oli ihan super!
Rico oli kenraalitreenissä tän illan Lappeenrannan kisoja ajatellen. Sovin tuomarina toimineen Heidin kanssa, että saan palkata sen kontakteilla kisanomaisessa tilanteessa. Hinkkaamaan en kuitenkaan saanut ruveta ja uusintoja ottaa jos ei ekalla onnistu. Mölliradalla pääsin hyvin palkkaamaan molemmilla kontakteilla ja erityisesti A:lla se oli tärkeetä kun se on kisoissa ollu hieman sellasta hurlumheitä viime aikoina. Kisaavien radalla mulla oli huono keskittyneisyys ja tehtiin kaikkea ylimäärästä ekan putken jälkeen... Ja puomi/putki kohdassa Ricoa veti se putki niin kun arvata saattaa.. Vein puomin alastulolle ja jatkettiin siitä. A:lla tuli pieni ajatuspieru koiralle, pomppasi alas A:lta. Ei pahasti mutta kuitenkin. Jätin tilanteen huomiotta ja poistuttiin radalta. Tuli hyvä treeni kisojen alle. smiley
Täältä löytyy radat, kiitos Kati kuvaamisesta! smiley Ihan kohta startataan Ricon kanssa kohti Lappeenrantaa, katsotaan saataisko sieltä jotain tuliaisia... wink