Suunnattiin Tuulan ja Ricon kanssa illan edellä Lappeenrantaan iltakisailemaan. Tuomarina oli Sami Topra. Totesin jo minejä katsellessa, että mukavan radan oli Topran setä kasannut. Mukavasti tehtäviä sujuvalla radalla.

Startattiin luokan alkupuolella. Kävelyssä mulla oli yksi kohta jota en oikein tutustuessa saanut selväksi. Keppien jälkeinen maailma putkelle asti oli valmistautuessa arvoitus. Mutta päätin sen kuitenkin kävelemälläni tavalla viedä, meni syteen tai saveen. Rico oli taas oikein hienosti kuulolla ja edellisen päivän möllien ja hallissa olleiden lämppä esteiden kontaktipalkkaus oli taas jäänyt belgikoiran mieliin ja se teki ihan sivistyneet kontaktit, jotka oli päällimmäinen tavoite radalla. Muutama pitkä kaarre radalla tuli, mutta maaliin tultiin nollilla ja aikakin oli -6,24. Nyt jäätiin sitten vähäisen osallistujamäärän takia jännäämään riittikö nollatulos sertiin... smiley Riittihän se, sijoituttiin toisiksi ja nyt se olis sitten totta, nousu kolmosiin... laugh Tuulaa jännitti ehkä kaikista eniten, mutta sai taltioitua meidän radan.
Pakollinen palkintopalli pällistely


"Oltiiks me tänään hyviä???"


" Joo, oltiin me! "


Reilun viikon päästä vuosi sitten aloiteltiin Ricon kanssa yhteistä uraa oman seuran mölleistä. Nyt jatketaan kaikessa rauhassa treenailua, kokeillaan kisailua siellä kolmosissa, pyritään pitämään koira kunnossa ja ennen kaikkea ilman minkäänlaisia paineita mistään mennään treeni ja kisa kerrallaan eteenpäin. Rico on ihan mahtavan hieno koira! heart Että tösövöö vaan kaikille, se kannattaa! wink