No niin, nyt on Mollyn agiura lähteny oikeasti treenien merkeissä käyntiin. Sain Mollyn omaan ryhmään ja me treenaillaan maanantai-iltaisin. Eilen iltasella oli ekat harkat ja hienosti meni. Meillä oli kaksi pientä rataa. Aloitettiin valssirata harjoituksella ja kuinka ollakaan oli täti seota jaloissaan.. Oon tehny saman harjoituksen Peetun kanssa aiemmin ja yhtä vaikeeta oli silloinkin. Mutta Molly pienen alkuihmettelyn jälkeen kulki oikein hienosti. Ja mullahan oli kikkakutonen Mollya varten mukana. Kun aavistelin, että sitä olis vähän hankala pelkällä namilla innostaa ni mukaan oli pakattu myös ne ihanat vinkuvat karvahiiret ja johan rupes Mollyn tapeistakin vauhtia löytymään. Ja tietty oli muistettava että kippari ei saa himmailla.. Mutta mitäs sitte jos ei jalat ja aivot toimi yhteistyössä ja on pakko himmata ettei kaadu... ;)

Toinen rata alkoi ensin eteenlähetys treenillä. Ensin yhden hypyn takaa, sitte toisen jne. Molly hokas hyvin paitsi odotti koko ajan palkkaa multa vaikka oli lihapullan palat lätkällä odottamassa. Ja sitten olikin vuorossa vauhdikas rata. 5 hypyllä, putkella ja A:lla varustettuna. Molly meni tosi hienosti ja oli aivan innoissaan.

Mun täytyy vaan muistaa olla tosi innostava ja kannustava ja muistaa että se on vielä ihan alkeiskoira. Tästä on hyvä jatkaa! :)