Näin syksyn tullen on taas ollut aika kaivaa koirien vaatekaappi auki. Sen sisältö on vielä tädin mielestä vähän vajaa, mutta eiköhän joulu korjaa asian... Molly ja Bella ei mitään himo vaatteiden käyttäjiä ole, mutta kylmällä niiden on pakko koska tuota karvaa ei ihan liiaksi ole lämmittämään, pohjavillasta puhumattakaan kun sitä ei ole. Tässä kuitenkin vaatekaapin sisältö:

Casual Wear:

2066827.jpg

Tässä Mollyn päällä Hurtta collectionin uudesta mallistosta sademantteli. Väriksi on valittu maanläheinen vihreä. Kaiken käytännöllisyyden päälle mantteli on varustettu erinomaisilla heijastimilla, ei siis pimeitä tyyppejä maanteillä! :)

2066830.jpg

Tässä taas Bellan päällä Hurtan vanhasta mallistosta lämpömantteli, joka on ahkerassa tallikäytössä. Erinomainen kylmienkin kelien lämmittäjä, tallilla odotteluun aivan ehdoton. Tämän kanssa ei ihan heti pääse vilu tulemaan. Huomatkaa myös muodíkas karvakaulus, jonka voi tarpeen tullen nostaa ylös.

2066835.jpg

Bella esittelee tässä myöskin Hurtan sadehaalarin. Tämä erityisen kuraiselle ja sateiselle kelille tarkoitettu puku ei ole koirien suosikki (Peetu suorastaan inhoaa tämän päälle pukemista) mutta todella kätevä. Lenkiltä kotiin tullessa ei tarvi kuin pyyhkiä tassut. Myöskin sukelluspuvuksi kutsutaan..

Active wear:

2066836.jpg

Tässä Mollyn päällä tämän talven treenivaate, Back on Track-loimi. Ihmekoltuksikin kutsuttu keraamista jauhetta sisältävä mantteli on päällä aina ennen agitreenejä koiraa verrytellessä samoin treenien jälkeen. Pakkaskeleillä myös ratojen välillä.

Weekend/party wear:

Pyhäpäiviksi ja edustustilaisuuksiin on myös omat asusteensa. Kun maalaiset lähtee kaupunkiin, laitetaan parhaat päälle..

2066834.jpg

Bellalla upea syksyn muotiväreissä oleva hupullinen mantteli karvakauluksella. Selässä hieno printtipainatus. Tällä kelpaa valloittaa kaupungin kadut..

2066831.jpg

Ja tässä Mollyn vaaleanpunainen unelma. Irroitettavalla hupulla ja karvakauluksella oleva toppis on suoraan kotimaasta Irlannista.

Myös kuljetuskalustoa on uusittu viikonlopun aikana.

2066820.jpg

Tässä 91 senttisessä kevythäkissä on tilaa molemmille matkustaa. Kattoluukkuakin voi toisinaan käyttää..

Tästä tuli koirien uusi suosikkilelu:

2066838.jpg

Vielä toistaiseksi yhtenä kappaleena säilynyt pehmolelu sai suuren suosion eilen kaupasta tullessa. Siinä on törisevä vinku mahassa ja normaalit vingut nenässä ja jokaisen jalan päässä.. Tätä on antaumuksella vingutettu nyt vuorokausi ja vielä se on yhtenä kappaleena, katsotaan kuinka kauan...