Vähän myöhässä tulee, mutta tiistai-iltana oltiin Peetun kanssa KKS:n mölliageissa. Rata oli todella mukava, juostava rata ilman mitään ansoja. Ja se näytti tältä:

1955880.jpg

Pitänee hieman vielä harjotella ton flexitrackin ja kuvaohjelman käyttöä... No mutta kuitenkin, alku alkoi hyvin, Peetu irtosi ihanaisesti ekalta hypyltä putkeen. Sieltä puomille, ei ongelmia ja kontaktinkin muistin varmistaa. Siitä nelos ja vitoshypyt hienosti. Sen jälkeen käskytys A:lle ja Peetu suikkaa vasemmalta ohi, :O!! Itse olin siis A:n ja puomin välissä ja tuomari mun selän takana, joten Peetu näki parhaimmaksi ottaa vähän etäisyyttä.. Olis varmaan reippaammalla käskyllä mennyt, mutta en osannut ajatellakaan, että menis kontaktiesteestä ohi, nehän on sen lemppareita. Ei siinä mitään, koira takasin esteen eteen ja yli ja matka jatkui. Ja mukavasti jatkuikin, reippaasti alastulokontaktilta hypylle ja putkeen, ja se irtosi taas!!! :) Ja hyppykaarre 9-12 hyvällä vauhdilla ja taas irroten. Hypyn kautta taas putkeen, loistavasti, ei tarvinnut viedä putken suulle asti. Ja viimoinen este vielä ihmismassoihin päin ja Peetulla ei ollut aikomustakaan jarruttaa vaikka heti nenän edessä odotteli suuri partacollie.. Se se ehkä oli, tädillä rotutuntemus hallussa.. ;)

Sijoituksena 5. sija, ajalla 36,18. Jäi hyvä mieli vaikka menikin ohi A:sta, mutta oli ehdottomasti parempi kuin viime mölleissä. Nyt viime kerrasta viisastuneena pyörin Peetun kanssa paljon jo ennen meidän rataa koirien seassa sitä innostaen ja palkaten. Välillä taas autoon ja uudestaan väenpaljouteen. Tais huomata ettei sitä kukaan siellä syö.. :) Tänään sitte jätettiin kyllä suosiolla treenit väliin syysmyrskyn takia. Ens viikolla jatketaan ageilua. :)