saatiin ainakin suklaata eiliseltä kisareissulta. Kävästiin nimittäin menomatkalla kisapaikalle Brunbergin tehtaanmyymälässä kun sattui niin sopivasti matkan varrella olemaan.  Että jos menisi kisat ihan penkin alle niin kotimatkan voi lohduttautua syömällä suklaata...

Kisat oli PR-tallin maneesilla. Upeat oli tilukset sinne rakennettu, mutta pisti silmään pihalla oleva rojun määrä.. Kaiken maailman rautaromua lojui pitkin pihoja. Hieno maneesi ja talli menetti kyllä mun silmissä vähän hohtoa kun ympäristö oli niin rojuinen.

Enivei, kisaamaan oli tultu. Molemmat radat oli agiratoja ja tuomarina Anne Savioja. Radat oli ihan kivoja, pelättiin vaikeampia, koska ykkösillä oli mun silmiin aika haasteelliset radat. Niitä ei sitte ihmeemmin kakkosille muutettu kuitenkaan. Tokat hallikisat meillä tänä talvena. Ekalla radalla Peetu oli ihan ok, ei ollenkaan pantsassa niinkuin esim. Lappeenrannan ekalla radalla. Rata sujui ihan kivasti, kepeillä pieni patsastelu, samoin keinulla mulkkasi tuomaria kun seisoi kovin lähellä kun hänen korkea-arvoisuutensa suoritti estettä...  Harmittava riman pudotus vikalta esteeltä kun kaverilla ihan pikkasen toi arviointikyky omaan loikkimiseen taas petti... Mutta eipä se mitään, sijoituttiin viidenneksi ja saatiin lisää Brunbergin herkkuja... Palkintojen jaossa nähtiinkin sitten kaikenkaikkiaan kolme A-Kotkalaista, mukavaa! Erityisesti lämmitti Jonnan ja Zorro-veikan tokasija pienellä yliajalla. Videoevidenseä radasta löytyy myös täältä.

Tokarata olikin sitte jo aavistuksen hankalampi. Aika oli tiukempi ja loppukuviot kunnioitusta herättävät. Rata tosin alkoi meille parhaalla mahdollisella tavalla, juoksusuoralla.  Peetuun sai kivan vauhdin sillä ja rata menikin mun mielestä tosi mallikkaasti aina vikalle putkelle asti. Jostain syystä Peetu otti kiellon vaikka putken suu oli suoraan nenän edessä. Ja minä sitten mokasin keppien sisään viennin. Eli kolme kieltoa, joten hylky meille tältä radalta. Tosin tyytyväinen olen Peetun pujotteluun ja loppukuviot meni juuri niinkuin suunnittelin ja kaikenkaikkiaan Peetulla oli parempi meininki tällä radalla. Kellotin ajan videolta ihan piruuttaan ja aikaan olis ilman noita ylimääräisiä kuvioita päästy komeasti. Eli ehkä ne nollat myös kakkosista joskus tulee. Rata täällä.

Nyt onkin sitten pitkä kisatauko ja tasan tarkkaan on treenikuviot tälle talvelle selvillä. Kepit treenataan itsenäisiksi ja keinu nopeammaksi, nih!  Vielä en saa Peetuun sellaista draivia kun treeneissä, mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan. Porvoossa oli iso porukka Agi-Kotkalaisia ja hauskaa oli. Isot onnittelut vielä hienoja tuloksia tehneille ja muuten ratoihinsa tyytyväisille!  Tanjalle ja kääsna Demille kiitokset reissuseurasta ja onnea hienosta ekasta nousunollasta! Nyt alkaa meillä treenikausi, ensi vuoden kisoja odotellessa!