Nii, melkosella sykkeellä ollaan tässä tappisten kanssa menty viimeaikoina. Mistäs alottais?? No vaikka siitä, että saatiin Ässältä ja poppoolta kutsu ystävänpäivänviettoon. Lauantaina huristeltiin Katin mökille ja aloitettiin ensin lenkillä meren jäällä ja tapeilta lähti mopo ihan käsistä.. Silmänisku

Jäällä oli pienen pieni muutaman sentin irtolumikerros jään päällä ni siellä olikin kiva pärtsäillä.. Mutkat ja jarrutukset meniki sitte melkoisen pitkiksi..

Molly ja Peetu vaan säntäili pitkin poikin ja Ässä perässä..

Lopulta Ässäkään ei enää jaksanu sitä typerää säntäilyä..

Mutta tappien mielestä se oli tosi siistii!!!!! Nauru

Takaisin mökille tultaessa alkoi saunanlämmitys puuhat ja Ässä kantoi kortensa kekoon viihdyttämällä eksynyttä halkoa..

Myöhemmin iltapäivällä mukaan rientoihin saapui Milla ja cockeri Siiri, samoin Katin koutsi Johanna ja Jarno. Ilta meni oikein mukavasti saunoessa, syödessä ja palaten takaisin kultaiselle 80-90-luvulle kymppitonni-pelin merkeissä.. Peetua alkoi saunan päälle kovasti ramasemaan ja se hakeutui Johannan viekkuun kylestämään pienille nokosille..

Kiitos kivasta päivästä Isännille ja Emännille!!! Hymy

Sunnuntaina oltiin Peetun kanssa agitreeneissä. Paikalla olikin jopa 8 koiraa ja meno ja meininki oli melkoinen. Treeni meni oikein kivasti vaikka olikin kaksin kappalein uusia vetäjiä paikalla. Peetu oli innokas ja reipas oma itsensä. Ilmotinpa sen myös maaliskuun alun Purinan kisoihin...

Tiistaina oli sitten molempien koirien huoltopäivä ja suunnattiin Mirkan pakeille. Mollylla oli yksi nikama vinksallaan, mutta se meni helposti takaisin paikoilleen. Peetulla ristiselän kohdalla pientä lihasjumia. Eli kaikki hyvin. Varasin kuitenkin huhtikuulle vielä ajan molemmille kun ei ihan priima käynti ollutkaan vaikkei mitään pahoja jumejakaan.

Molly on myös kunnostautunu kotitöissä tai siis tarkemmin sanottuna hän on erikoistunut pehmolelujen preparointiin...

"Siis mitä??!! En se minä ollut..."

Tällästä täällä. Lauantaina lähdetään Peetun kanssa taas Mikkeliin Kokkosen Tuija syyniin, katotaan miten menee...