Eilen oltiin taas Tuijan treenissä. Pähkinänkuoressa: Hyvin meni! Nauru

Peetu oli taas kamalan innokas vaikka nyt oli viikon sisällä 3 kerta agiliitoa + sitten kaikki keppitreenit pihalla vielä päälle. Eka rata oli tämmönen:

1241957560_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puomille asti ei oikeastaan ongelmia. Ensimmäinen missaus tuli keppien jälkeen hypylle viennille kun en kääntynyt riittävästi viemään Peetua hypyn takaa eli Peetu hyppäsi sen väärään suuntaan. Kepit uusiksi ja käännyin itse enemmän hypyn "ohi" ja samalla käsky "takaa, hyppy". Seuraava vaikeahko kohta  tuli hypyillä 12-13-14. En oikeastaan edes muista miten ekan kerran sen vein, taisin jotain sylikäännös tyyppistä räpeltää 13 ja 14 välissä. Toisella kerralla vein niin, että otin koiran 12 hypyn jälkeen oikeaan käteen eli peruutin lievästi, lähetys 13 hypyn yli jonka aikana puolivalssi ja koira vasempaan käteen ja lähetys 14 hypyn yli. Eli koiran suorittaessa hyppyä 13 käännyin oma vasen kylki hyppyjä kohti pysytellen niiden välissä ja siitä vasemmalla käskytys 14 yli. Toimi kivasti. Tosin vedin Peetua ehkä aavistuksen liika itseäni kohti, oisin voinu laskea sen hypylle heti kun oli tullu siivekkeen ohi. Mutta kurveista huolimatta Peetu toimi kivasti. Hymy 

Toinen harjoitus näytti sitten tältä:

1241957594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä ei oikeastaan mitään kummallista. 5 ja 6 kuviolla toteutin samaa kun edellisellä radalla 13 ja 14 kanssa. Samoin 9 ja 10 ohjasin samalla tavalla, lievästi peruuttaen. Pimeään putkeen (16) vienti meni myös ihan ok, vaikka vein Peetun melko pitkälle hypyn jälkeen ni mulla tuli kiire pinkoa putken takaa käskyttämään hypylle.

Tästä treenistä jäi taas kamalan hyvä mieli ja tuli taas uutta ajateltavaa myös ja kaikki radalla suoritetut korjauskuviot onnistui hyvin. Ja myös Tuija sanoi, että ollaan kehitytty siitä todella paljon kun se meidät ekan kerran tammikuussa näki. Nauru

Ja lopuksi vielä sain juosta superkoira Ässän kanssa kun sen oma kartturi alkaa olla kovinkin raskautettu. Ässä on kyllä mainio ja taitava koira, tosin vauhti on pikkasen toista luokkaa kun tappisten. Oli taas tädin aivoilla työtä miten sen kanssa juostaan, mutta loppujen lopuksi ihan kivasti meni. Ässällä ainakin tuntu olevan hauskaa!