... meni ihan mukavasti. Eilen startattiin Jaanan ja Saagan kanssa aamupäivällä auton nokka kohti Mikkeliä ja MAH:n kisoja. Tuomarina oli Minna Räsänen, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus.

Ekalla radalla oli aika paljon "pahassa" kulmassa olevia hyppyjä ja kaksi hypyistä oli maksimikorkeudessa kaikissa säkäluokissa. Peetun diesel oli tas vähän hitaasti syttyvää sorttia vaikka kuinka yritin sitä viritellä ennen rataa. Radan aikana aurinko paahtoi kentälle ja Peetu oli ihan läähkänä jo ennen rataa.. Suoritus sinänsä oli oikein hyvä, taidettiin olla ainut koirakko mineissä joka suoritti radan ilman ratavirheitä, mutta ajasta tuli kuutisen sekunttia virheitä. Tällä tuloksella olimme toisia. Voittajalla 5vp radalta.

Toinen rata oli sitten hyvinkin paljon suoraviivaisempi kun eka, ehkä jopa suorastaan helpohko. Aurinko oli mennyt pilveen ja ilma viileämpi joten Peetullakin vauhtia taas ihan eri tavalla. Rata sujui aivan upeasti tokavikalle esteelle asti kunnes minä mokasin koko homman... Huuto Yritin kirittää Peetua A:lta renkaalle ja se hyppäsi renkaan ja kehikon välistä.. No, ei sinänsä ketuttanut koska Peetu toimi hienosti koko radan. Kotona sitte kellotin ajan videolta ja oltais päästy reilusti alle ihanneajan.. Niin lähellä oli eka nolla kakkosista..

Tässä molemmat radat. Ja sitten palkintopallikuva:

1251121544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukava päivä taas. Peetu alkaa olla aika "varma" menijä kunhan siihen aina saa vaan viriteltyä myös sen vauhdin. Matkaseurasta kiitos Jaanalle ja Saagalle! Niin kiireinen päivä oli, että paljon ei ehtinyt aikaa ratojen välissä kuluttaa.. Nauru