Lähdettiin eilen aamulla Katin kanssa kohti Purinaa. Melkoisen tapahtumarikkaan yön, jonka pikkuheppa Alma järjesti, jälkeen muutaman tunnin unilla allekirjoittaneella ei ollut suuria toiveita päivän ratojen suhteen.. Kerron hevostapahtumat juurta jaksain myöhemmin.. Ei muuta kun kahvia koneeseen ja virittäytymään kisatunnelmaan.

Vuorossa oli siis kaksi agirataa. Aloitettiin Anne Viitasen radalla, joka tuntui oikein kivalta jo kävellessä. Kisamaskotti Molly oli taas mukana ja samat kevätjuhlakuviot suoritettuna kuin Lohjallakin pääsi Peetu radalle. Se pinkoi radan hyvässä vauhdissa nollilla maaliin. Peetu oli koko ajan tosi särmä. Yksi kaarre meni hieman pitkäksi, mun huonon ohjausvalinnan takia, mutta ei pahasti. Oli sujuvaa menoa ja Peetua oli hyvä ohjata koko ajan. Reipas miinus aika ja sijoitus 4.

Maaliin tulon jälkeen ei ollut kun 15min aikaa vetää henkeä kun vuorossa oli Kari Jalosen agirata. Rata alkoi meille haastavasti kahdella hypyllä jonka perässä oli kutsuvasti puomin pää minne tietenkään ei ollut määrä mennä... Alkuun olin ajatellut aloittavani hyppyjen vasemmalta puolen ja valssaavani kepeille, mutta totesin Katille, että ei kyllä tuu toimimaan sillä kuviolla. Kati ehdotti mun jättävän Peetua hiukan ja aloittavan oikealta puolen, ehtisin edellä juosta ohjaamaan sen kepeille. Tyrmäsin ajatuksen heti alkuun, kun eihän Peetua voi jättää... Yeah right! Kati totesi: "No, teillä on jo yks nolla. Mitä menetät jos kokeilet.." No, enpä oikeestaan mitään. Näin toimittiin, Peetu jäi kiltisti ekan hypyn taa ja siitä lähdettiin. Kirmattiin maaliin toisen nollan kanssa.. JES JES!!!!  Taas hyvällä miinus ajalla ja sijoituksena 2.

Molemmilta radoilta raapustettiin LUVA:t kisakirjaan. Videotodisteita löytyy myös täältä.  Kuva on jotenkin tosi valottunu ja kirkas ja kaikkee, mutta kyllä sieltä koira aina välillä erottuu.. Jäi tosi hyvä mieli radoista, vaikka aamulla lähtökohdat kisoihin oli vähän heikot. Pari tuntia unta yliopistollisessa hevossairaalassa vieraillun yön jäljiltä ja mikä pahinta, eväät jäi sairaala reissun takia tekemättä.. Mutta siivestin Katin eväitä..  Kiitos Katille taas seurasta, Peetun virityksestä, hyvistä neuvoista ja kaikesta ja eväistä tietty!!!