Tähänhän ei voi muuta todeta kun että, paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!  Lauantaina säätiedotus lupasi sadetta kaakkoon ja sitähän piisas sitte sunnuntaina ihan riittämiin. Lähdettiin seurakavereiden kanssa aamupäivällä kohti Ruokolahtea. Kun päästiin perille, selvisi, että kisat on reippaasti toista tuntia myöhässä. No jes!  Tässä vaiheessa oli riemu ylimmillään. Ja vettä tuli taivaan täydeltä.

Minien joukkuekisan rataantutustuminen alkoi n. 1,5h myöhässä ilmoitetusta. Ja jos oikein kovasti kuvitteli ni sade oli ehkä hieman laantunu.. Rata oli mun mielestä ihan kiva, tuomarina Anne Savioja. Ja rata oli tällänen:

Jauhot laitettiin kyllä suuhun jo ihan ensi metreillä, alkukuviot oli aika vakuuttavat tällä radalla. Peetu sateesta huolimatta pinkoi minkä tapeilla pääsi HYL:n arvoisesti. Tosin tykkäsin, että oli Peetulta hyvä rata, mun olis vaan pitäny valssata 2 ja 3 putken välissä ni hylkyä ei ehkä olis tullu... Who knows... No mutta video kertokoon.... Radan tasosta kertoo ehkä että reilusta kymmenestä minijoukkueesta vai 3 sai tuloksen...

Sitten alkoikin päivän highlightit....  Oli nimittäin tuo kiharaformula Ässä mukana matkassa. No, perseelleenhän se meni!! Ässä joutui odottelemaan maxien joukkuekisan alkua aivan älyttömän kauan. Ja näin ollen ehti siis autossa ja häkissä ollessaan kerätä ihan pikkasen verran kierroksia ja meno radalla oli sitte sen mukaista. Toki en minäkään varmaan täydellisesti ohjannu, mutta silti. Kati oli edellisenä päivänä leikannu Ässän breshnevit (=silmien päällä olevat karvat) eli nyt kyllä näkökyky koiralla pelas, mutta korvat olikin sitte melkolailla koristeena...  Tässä todistusaineistoa tapahtuneesta, todella kaunista katseltavaa....  No tästähän on taas vaan suunta ylöspäin ja reenit jatkukoon!!!

Kyllä me kuitenkin maanantaina sitte käytiin lenkillä yhdessä ja Ässäkin oli saanu anteeksi...

Mollylla oli kovasti vainuja..

Tapit paineli tiiminä....

Ja Ässällä oli kepakko...

Ja tapit tykkäs läträtä kaikissa lätäköissä...

Tämmöstä tällä kertaa!